Alaphilippe predstavil majico in kolo (VIDEO)

Alaphilippe predstavil majico in kolo (VIDEO)
03.10.2020 AVTOR: DZ, foto: Wout Beel / Deceuninck Quick Step

Liege-Bastogne-Liege. Na veliki klasiki bo Julian Alaphilippe predstavil majico svetovnega prvaka in tudi kolo, ki so ga pri Specializedu pobarvali posebej za svetovnega prvaka.

Julian Alaphilippe je v nedeljo osvojil naslov svetovnega prvaka. Dolgo so Francozi čakali na to, seveda so navdušeni tudi pri Deceuninck Quick Stepu in pri opremljevalcu Specializedu.

Zaradi obveznosti je Alaphilippe odpovedal nastop na Valonski puščici, zato pa je zdaj že v Belgiji in bo na dirki Liege-Bastogne-Liege predstavil majico svetovnega prvaka, pa tudi kolo. Sicer pa je v majici že treniral na progi velike klasike. Pri belgijski ekipi so se očitno odločili, da prav veliko majice ne bodo spreminjali.



Bel zgornji del, dodani so zgolj napisi sponzorjev, in črne hlačke. "Veselil sem se ponovnega snidenja s kolegi. Prvega po zmagi na svetovnem prvenstvu. Naredili smo dober trening, ki so ga popestrili navijači na Redoutu, saj so mi namenili aplavz. Veselim se nedelje in prve dirke po osvojenem naslovu. Pripravljen bom," je dejal Alaphilippe.

Kot član Deceuninck Quick Stepa bo seveda nastopil na kolesu Specialized Tarmac SL7. Je pa kolo posebne barve. "S tem, ko me je pričakalo to kolo so me resnično presenetili. V veliko zadovoljstvo je prejeti tak dragulj, vedoč, da bo moj še celo leto. V tem času ga želim voziti v ospredju," je še dejal Alaphilippe. Okvir so pri Specializedu prebarvali v barve svetovnega prvaka:

"Res je nekaj posebnega. Obožujem ga in Specializedu se zahvaljujem za neverjetno delo." Seveda je na okvirju napis, da gre za kolo svetovnega prvaka. Poleg tega je značilni logotip moštva Deceuninck Quick Step. Sicer pa želi Alaphilippe po nedeljski preizkušnji odpeljati tudi Barbantsko puščico, potem pa še dirko po Flandriji, ki bo na sporedu 18. oktobra.

Video

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ