Alberto Contador in Peter Sagan v naslednjem tednu v naši bližini

Alberto Contador in Peter Sagan v naslednjem tednu v naši bližini
25.10.2015 AVTOR: D. Z.
Kolesarji in celotno osebje Tinkoff Saxa bodo prve skupne priprave opravili na Hrvaškem. Mudili se bodo v Poreču.
Od 26. oktobra do 29. oktobra bo celotna ekipa Tinkoff Saxo na pripravah na Hrvaškem. Jutri bodo pripotovali v Poreč in na Hrvaškem ostali štiri dni. "Zdaj, ko je ekipa za naslednjo sezono že določena, se lahko osredotočimo na prihodnost. To štiridnevno druženje nam bo dalo pomembno prednost prednost," je dejal menedžer Stefano Feltrin. Sicer pa se pri ekipi obetajo spremembe Po osmih letih se umika sponzor Saxo Bank. A to na delovanje ekipe naj ne bi vplivalo.

"Te priprave bodo pomemben prvi korak pred dolgo in izzivov polno sezono. Za kolesarje bo to priložnost, da se spoznajo s preostalim osebjem. Kolesarji se bodo s športnimi direktorji pogovorili o programu dirk. Opravili bodo temeljite zdravniške preglede in se srečali s številnimi opremljevalci," je še dodal Feltrin. Ekipa bo nastanjena v hotelu Valamar Diamant, medtem ko bodo kolesarji zdravniške preglede opravili v Opatiji. Po prvih pripravah se bo ekipa naslednjič zbrala skupaj decembra, ko bodo kolesarji dva tedna preživeli na Gran Canariji.

Tinkoff: Erik Baška, Daniele Bennati, Adam Blythe, Manuele Boaro, Maciej Bodnar, Pavel Brutt, Alberto Contador, Oscar Gatto, Michael Gogl, Jesper Hansen, Jes ús Hern ández, Robert Kišerlovski, Michael Kolar, Roman Kreuziger, Rafal Majka, Jay McCarthy, Sergio Paulinho, Jevgenij Petrov, Pawel Poljanski, Michael Rogers, Ivan Rovny, Juraj Sagan, Peter Sagan, Matteo Tosatto, Jurij Trofimov, Nikolay Trusov in Michael Valgren.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ