Alpe Adria: Podelili nagrade najboljšim mladim kolesarjem

Alpe Adria: Podelili nagrade najboljšim mladim kolesarjem
25.11.2013 AVTOR: D. Z.
V Pokalu Alpe Adria so podelili priznanja in nagrade za uspehe v sezoni 2013.

Podelitev nagrad v Pokalu Alpe Adria, ki je potekalo že peto leto, je bila v soboto, 23. novembra, v hotelu Carnia v Venzoni (Udine) v Italiji.

Podelitve so se udeležili predstavniki vseh sodelujočih zvez – kolesarske zveze Furlanije – Julijske krajine (FCI CP Udine), avstrijske Koroške in Štajerke (LRV Karnten) in Martin Hvastja kot predstavnik KZS.

Letošnje leto je bilo izjemno uspešno za mlade slovenske kolesarje, saj so prav v vseh kategorijah zasedli prva tri mesta posamično in ekipno.

Pri dečkih B je prvo mesto osvojil Martin Cunder (Radenska KD Življenje), drugo Žiga Jančar (Radenska KD Življenje) in tretje Martin Colnar (Adria Mobil). Klubski naziv prvaka je v tej kategoriji osvojila Radenska KD Življenje, drugo Perutnina Ptuj in tretje Adria Mobil.

Pri dečkih A je prvo mesto zasedel Luka Sagadin (Perutnina Ptuj), drugo David Kosovel (Grega Bole Bled), tretje pa Pavel Cizelj (Radenska KD Življenje). Klubski zmagovalec v tej kategoriji je KK Grega Bole Bled. Sledita Perutnina Ptuj in Sava Kranj.

Pri mlajših mladincih je prvo mesto osvojil Žiga Jerman (Radenska KD Življenje), drugo Žan Andrejaš (Radenska KD Življenje) in tretje Martin Lavrič (Sloga 1902 Idrija). Med ekipami so bili najboljši prdstavniki Radenske KD Življenje, drugi so bili člani Adrie Mobila, tretji pa kolesarji Sloge 1902 Idrija.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ