Američani potrdili: Jani Brajkovič v ekipi, Ilešiča ni

Američani potrdili: Jani Brajkovič v ekipi, Ilešiča ni
11.11.2014 AVTOR: D. Z.
Pri ameriški ekipi UnitedHealthcare so potrdili kolesarje, na katere bodo računali v sezoni 2015. Jani Brajkovič je potrjen, v ekipi pa ni Alda Ina Ilešiča.

Kolesarji moštva UnitedHeathcare: Jani Brajkovič, Adrian Hegyvary, Alessandro Bazzana, Brad White, Carlos Alzate, Chris Jones, Daniele Ratto, Danny Summerhill, Davide Frattini, Federico Zurlo, Hilton Clarke, Isaac Bolivar, John Murphy, Jonny Clarke, Karl Menzies, Ken Hanson, Kiel Reijnen, Lucas Euser, Luke Keough, Marco Canola, Robert Förster in Tanner Putt.

Pri ameriški ekipi UnitedHealthcare so razkrili imena kolesarjev, na katere bodo računali v sezoni 2015. Američani so se okrepili s kar lepim številom dobrih kolesarjev. Prišli so tudi federico Zurlo, Marco Canola in Daniele Ratto. Vsekakor pa je najpomembnejše, da bo član te ekipe postal tudi Jani Brajkovič, na katerega bodo veliko stavili.

"Imamo zelo raznoliko in zelo sposobno ekipo. Če imaš takega sponzorja, kot je naš, potem moraš že zdaj razmišljati o prihodnosti. Vzeli smo nekaj odličnih kolesarjev, pa tudi nekaj mladih, nadarjenih kolesarjev. Veselimo se začetka sezone," je dejal glavni menedžer Mike Tamayo. Ekipa bo veliko stavila na ameriške etapne preizkušnje, kot so dirka po Utahu, dirka ProCycling Challenge in dirka po Kaliforniji.

Obenem pa upajo na povabila na nekatere dirke World Toura. Nenazadnje so letos že nastopili na nekaterih enodnevnih preizkušnjah. Zanimivo. Med omenjenimi kolesarji ni Alda Ina Ilešiča. ta je pred dnevi potrdil, da ne bo član te ekipe, zaenkrat pa še ni razkril, kje bo vozil v sezoni 2015.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ