Analizirajte svoje podatke s Strave z aplikacijo Beyond Limits

Analizirajte svoje podatke s Strave z aplikacijo Beyond Limits
23.11.2015 AVTOR: Matej Zalar
Canyon je v sodelovanju s Stravo razvil aplikacijo Beyond Limits, ki vam pomaga pri analizi vaših voženj in vas hkrati motivira.
Canyonova aplikacija s pomočjo infografike primerja vašo najboljšo vožnjo v primerjavi z vašim povprečjem. Aplikacijo Beyond Limits najprej povežemo z uporabniškim računom na Stravi, nato pa zajame naših zadnjih trideset voženj in njihove podatke.

Analizira tri parametre: prevožene kilometre, moč poganjanja pedal in povprečno hitrost. Z infografiko nato primerja vse tri parametre povprečja z vašo najboljšo vožnjo in vam pokaže, v katerih segmentih niste dosegli limita in imate še rezerve.

Poskrbi tudi za tekmovalno plat, saj vas pri vsakem parametru primerja z vsemi ostalimi uporabniki aplikacije Beyond Limits in vas temu primerno uvrsti na določen rang. Če ste mnenja, da bi lahko bilo vaše povprečje boljše, lahko opravite dodatne vožnje in si podatke spet analizirate. Če pa ste zadovoljni s svojimi dosežki, jih lahko objavite na socialnih omrežjih. V tem primeru vas bo Canyon uvrstil v žrebanje za omejeno serijo gorskih koles Canyon Exceed CF SLX. 

uploaded


Pri nastajanju aplikacije je sodeloval tudi Canyonov gorski kolesar Alban Lakata, ki je "posodil" svoje podatke z vožnje, ki mu je prinesla naslov svetovnega prvaka v gorskokolesarskem maratonu. Če želite analizirati svoje dosežke, je aplikacija Beyond Limits dostopna na tej povezavi.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ