Andre Greipel pred Tourom še zapel in posnel video spot (VIDEO)

Andre Greipel pred Tourom še zapel in posnel video spot (VIDEO)
30.06.2016 AVTOR: D. Z.
Ni samo sprinter, očitno je tudi pevec. Andre Greipel je odpel pesem, z naslovom Bonjour le Tour.

Lani se je Andre Greipel pred dirko po Franciji preiskusil kor raper. Letos je spet posnel videospot. V njem nsatopa tudi sam, obenem pa zapoje pesem Bonjour le Tour. V spotu se Andre Greipel peš in zgolj z enim kovčkom odpravi v Francijo. V pesmi pa poje o tem, kako težko je skoraj za en mesec zapustiti dom in družino.

»V Franciji bom naredil vse, da uresničim svoje sanje. Dobiti želim etapo na Touru za mojo družino, mojo ekipo in tebe, « se glasi del besedila, ki ga poje nemški sprinter, ki sicer vozi za Lotto Soudal. »Ne pričakujte Pavarottija. Pričakujte nekoga, ki ima rad glasbo in je pripravljen sprejeti izziv, « so zapisali v izjavi za javnost.

Sicer pa se spot konča s fotografijami Stiga Broeckxa in napisom Fight for Stig. Spominom. Stig Broecks je letos že na dveh dirkah grdo padel zaradi spremljevalnega motorja. Ob drugem padcu pa se je zelo hudo poškodoval. Pred dnevi so ga poskušali zgubiti iz kome, vendar pa zdravnikom ni uspelo, tako da izrazili dvom, da si bo lahko član Lotto Soudala še kdaj povsem opomogel.
 

 

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ