Armstrong bo nastopal v filmu na ESPN

Armstrong bo nastopal v filmu na ESPN
18.02.2019 AVTOR: DZ, vir: cyclingnews.com

Lance Armstrong bo glavni karakter naslednjega dela serije folmov 30 za 30 na ameriški televiziji ESPN.

"Transparenten"
"Vse kar lahko naredim je, da jim omogočim dostop do vsega, da sem to kar sem, da sem povsem odkrit in transparenten, pa tudi oster na trenutke," je v enem izmed intervjujev za lokalno televizijo dejal Armstrong: "Verjamem, da bodo pokazali celotno zgodbo, vendar pa ne vem, kakšna bo, saj ne sodelujem pri montaži." 30 za 30 je serija filmov različnih režiserjev o športnikih, ki so postali več kot samo športne ikone.

Nastopal je tudi že LeMond
V eni izmed epizod je glavni junak konj na Japonskem, ki sicer nikoli ni zmagal, a je postal simbol upanja. V eni izmed epizod so prikazali tudi Grega LeMonda in njegov znameniti boj z Bernardom Hinaultom za zmago na dirki po Franciji. V teh serijah nastopajo oziroma bodo nastopali tudi Dennis Rodman, Florence Griffith, Michael Vick ...

Odtekel je maraton
Sicer pa je Armstrong še vedno zelo aktiven. Doma v Teksasu je nastopil na dobrodelnem maratonu. V znak dobrodelnosti – denar so prejele dobrodelne organizacije – je moral maraton začeti 22 minut za zadnjim tekmovalcem, za vsakega, ki ga je prehitel pa je zbral en dolar. Na Instagramu je Armstrong zapisal, da je pred njim ostalo samo še 59 tekačev. Prehitel jih je skoraj 2600. Tekel pa je tri ure, dve minuti in 13 sekund.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ