Armstrong: Za mano so težki tedni, vendar ne najtežji!

Armstrong: Za mano so težki tedni, vendar ne najtežji!
20.10.2012 AVTOR: D. Z.
Lance Armstrong se je, potem ko je Usada poročilo, v katerem Armstronga obtožuje jemanja nedovoljenih poživil, poslala Mednarodni kolesarski zvezi, prvič pojavil v javnosti.
Prišel je na gala prireditev organizacije Livestrong, ki jo je sam tudi ustanovil, vendar je ta teden zaradi številnih pritiskov odstopil z mesta predsednika. V petek pa je bil prisoten tudi zato, ker organizacija praznuje 15-obletnico obstoja. "Ta stvar je večja od mene. To je večje od vsakega posameznika," je dejal 41-letni Armstrong.

Mnogi so predvidevali, da se bo zlomil, da bo priznal jemanje nedovoljenih poživil, vendar tega ni storil. Aferi je namreč namenil zelo malo pozornosti. "Zadnji tedni so bili zelo zanimivi. Nekaj težkih tednov je za mano, za mojo družino, prijatelje in tudi to organizacijo. Veliko ljudi me vpraša ... Kako si? Vedno pa odgovorim in to tudi mislim. Bil sem že boljše, vendar sem bil tudi veliko slabše."

Na prireditvi se je zbralo 1500 ljudi, vsak pa je v organizacijo Livestrong prispeval vsaj tisoč ameriških dolarjev. Organizacija naj bi samo s to prireditvijo pridobila več kot 2,5 milijona ameriških dolarjev. Na prireditvi so bili tudi številni znani obrazi, kot so Sean Penn, Norah Jones, Robin Williams in Matthew McConaughey. Armstrong je svoj govor zaključil z besedami: "Nocoj se imejmo prekleto lepo."
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ