Astana obdržala barve

Astana obdržala barve
11.01.2021 AVTOR: DZ, vir: Astana Premier Tech

Astana Premier Tech. Tako se bo imenovala kazahstanska ekipa, ki je predstavila dres za novo sezono. Ta ostaja podoben lanskemu.

Pri Astani je že tradicija, da na dresih prevladuje modra barva. Tudi v sezoni 2021 bo tako. Gre za različne odtenke modre in vendarle nekoliko drugačen vzorec. Hlačke so temno modre.

Drese izdeluje Giordana, največja napisa seveda pripadata Astani in Premier Techu. Viden je tudi napis Samruk Kazyna. Wilier, kar pomeni, da proizvajalec koles ostaja zvest ekipi, ki se je sicer znašla v rahlih finančnih težavah.Konec sezone so se morali zato posloviti vsekakor od njihovega najboljšega hribolazca Miguela Angela Lopeza, ki je okrepil Movistar. Na izhodnih vratih je bil tudi že Aleksander Vlasov, ki naj bi se dogovarjal za prestop v Ineos, vendar pa je potem očitno ostal v Astani.

Ostala sta tudi Jakob Fuglsang in državni prvak Aleksej Lucenko, ki je lani dobil etapo na dirki po Franciji. V majici španskega državnega prvaka pa bo vozila Luis Leon Sanchez.

Majici obeh prvakov sta povsem drugačni od dresov Astsane, saj prevladuje bela barva. Ekipa se je okrepila tudi z naslednjimi kolesarji: Samuele Battistella, Matteo Sobrero, Stefan De Bod, Ben Perry, Andrea Piccolo, Javier Romo, Jevgenij Fedorov in Gleb Brussenski.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ