Avstralci in Avstralke v Craftovih oblačilih

Avstralci in Avstralke v Craftovih oblačilih
05.11.2013 AVTOR: D. Z.
Švedski proizvajalec oblačil je razkril, da bo s 1. Januarjem 2014 postal uradni opremljevalec avstralskega moštva Orica GreenEdge.

Orica AIS (ženska ekipa) in Orica GreenEdge (moška ekipa). Avstralski ekipi bosta v naslednji sezoni in tudi v sezonah 2015 in 2016 uporabljali oblačila švedskega podjetja Craft.

»Iskali smo ekipo s podobnimi cilji in ambicijami, ki je sestavljena iz kolesarjev, ki se lahko z nami veselijo, jočejo, izgubljajo in zmagujejo. V deželi Tam spodaj smo dobili pravo ekipo s pravim ekipnim duhom, « je odločitev komentiral Craftov predstavnik Jonas Peterson.

Švedi se bodo tako soočili s sproščenimi Avstralci, ki se lahko pohvalijo tudi z dvema zares neverjetnima video-spotoma, ki so ju posneli na dve znani pesmi, z naslovoma You Shook Me All Night Long in Call Me Maybe.

»Sodelovanja se že veselimo. To bo lepa priložnost za spoznavanje novih produktov, ki nam lahko prinesejo prednost pred konkurenco. Prepričan sem, da bodo vsi kolesarji zadovoljni s tem, « je dejal glavni menedžer moštva Orica GreenEdge Shayne Bannan.

Craft bo za kolesarje in kolesarke priskrbel drese in vsa oblačila, tudi tista za prosti čas. Poseben dres za kronometer naj bi predstavili na dirki po Franciji, medtem ko bodo naredili tudi poseben oprijeti dres za cestne dirke.

»Prepričan sem, da smo našli to, kar smo iskali. Sodelovanje je povsem skladno s tem, kako želimo predstavljati svojo znamko. To bo okrepilo naš položaj na mednarodnem trgu s kolesarskimi oblačili, « je še dejal Peterson, ki je še dodal: »Mogoče pa je še bolj pomembno, da nam bo to sodelovanje pomagalo, da bomo razvijali še boljše stvari. «

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ