Avstrija: Za konec najboljši Luka Sagadin

Avstrija: Za konec najboljši Luka Sagadin
14.08.2015 AVTOR: D. Z.
Člani slovenske reprezentance mlajših mladincev so prestižno dirko Radjugendtour zaključili na izjemen način. Z novo zmago. Tokrat je bil najboljši Luka Sagadin.

Dirke Radjugendtour je konec. In slovenski reprezentanti so uspešno nastopanje na tej prestižni mednarodni dirki za mlajše mladince zaključili na najboljši možni način. Luka Sagadin je odločilen napad izvedel tri kilometre pred ciljem. Sledil mu je Michiel Hillen. Belgijski državni prvak je s slovenskim kolesarjem vztrajal vse do cilja. Sagadin pa je dobil boj za zmago. Končne zmage se je veselil Švicar Til Steiger.

Na koncu je ohranil še dve sekundi prednosti pred Nemcem Niklasom Marklom in 14 pred Slovakom Matejem Blaškom. Med deseterico smo imeli kar tri Slovence. Osmi je bil Aljaž Jarc, ki je zaostal za 36 sekund. deveti Aljaž Omrzel je zaostal za 55 sekund. Luka Sagadin pa se je z zmago povzpel na deseto mesto. Njegov zaostanek pa je znašal 58 sekund. Za nagrado je bila Slovenija najboljša med ekipami. In to prepričljivo. Minuto za njimi so bili Luksemburžani, tretji pa so bili Švedi.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ