Azija Mateja Drinovca: Z dežniki na predstavitev

Azija Mateja Drinovca: Z dežniki na predstavitev
16.10.2019 AVTOR: DZ, vir: Matej Drinovec

Prav dolgo ni zdržal doma. Matej Drinovec se je znova odpravil v Azijo. Doživel predstavitev "Chasing the storm" in zdaj že nastopa na eni izmed dirk.



Matej Drinovec, sicer član moštva KK Kranj se je spet odpravil v Azijo. Tudi letos nam bo svoje popotovanje in dirkanje opisoval na naši spletni strani.

"Slogan dirke je namreč »chasing the storm« in tudi na predstavitvi je bilo vse v tem slogu. Na koncu pa je še narava poskrbela za piko na i."

Matej Drinovec
O potovanju iz Azije ste lahko prebrali v moji prejšnji kolumni in ni minilo veliko časa in zopet sem nazaj. Dvanajst dni, ki sem jih preživel doma, sem posvetil regeneraciji. Opravil sem tudi kar nekaj treninga na gorskem kolesu in uredil vse potrebno za kasnejše dirke na Kitajskem.

V soboto popoldne sem se odpravil iz Benetk prek Dunaja in Bangkoka v Kuala Lumpur, kjer te dni vozimo dirko prve kategorije Tour de Penisular. Pot je bila za razliko od zadnje precej enostavnejša. V Benetkah so uredili, da je torba s kolesom pripotovala direktno na letališče v Kuala Lumpur, tako da med leti nisem imel nobenih skrbi. V Kuala Lumpur sem prispel v ponedeljek dopoldne.

"Večerna otvoritev in predstavitev ekip se organizatorjem ni najbolj posrečila, ali pač. Tik pred začetkom je prišlo do hude nevihte, tako da je bil program močno okrnjen, na oder pa smo odšli z dežniki."

Sicer nekoliko pozno, a zadnjič, ko sem na hitro moral rezervirati karte, pač nisem razmišljal o tem. Nič za to. Ob enajsti uri smo se odpravili na trening, nato pa sta sledila kosilo in masaža. Večerna otvoritev in predstavitev ekip se organizatorjem ni najbolj posrečila, ali pač. Tik pred začetkom je prišlo do hude nevihte, tako da je bil program močno okrnjen, na oder pa smo odšli z dežniki. Zakaj sem napisal »ali pač«?

Slogan dirke je namreč »chasing the storm« in tudi na predstavitvi je bilo vse v tem slogu. Na koncu pa je še narava poskrbela za piko na i. Z malo več iznajdljivosti bi lahko izpeljali predstavitev v dvorani, kjer smo imeli gala večerjo, saj sta bila pripravljena tako oder kot tudi »big screen«. Sicer pa se prav veliko sekiral nisem. Že tako sem prejšno noč prespal na letalu, tako mi je povsem odgovarjalo, da sem bil ob 21.30 že v postelji. Naslednji dan je sledilo zgodnje vstajanje in pa transfer do starta prve etape. O dogajanju na dirki pa prihodnjič!
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ