Backstage Pass: Voznik avtobusa prava zvezda Toura! (foto in video)

Backstage Pass: Voznik avtobusa prava zvezda Toura! (foto in video)
04.07.2013 AVTOR: D. Z.
Orica GreenEdge se v video rubriki Backstage Pass ni izognila niti nesrečnemu vozniku njihovega avtobusa ... in v tej rubriki smo dobili dokaz, da je voznik že prava zvezda.

Avtobus ujet na ciljni črti
Se še spominjate prve etape in zmešnjave glede tega, kje bodo speljali cilj? Avtobus Orice GreenEdgea se je namreč ujel v ciljno tablo, ki je bila spuščena prenizko. Še pred prihodom kolesarjev v cilj so avtobus uspeli odstraniti. Voznik Garikoitz Gary Atxa se je kasneje opravičil in že naslednji dan stopil pred medije.

Jasno je bilo, da mu je zelo nerodno. »V ekipi so bili prijazni in so sočustvovali z mano. Za vse prijazne besede sem jim hvaležen. Drugega kot, da mi je žal, ne morem reči, « je takrat dejal Atxa in dodal: »Ne vem, ali sem svetovna zvezda ali mednarodni idiot. To je res hudo. Še vedno se mi tresejo noge. To moram pozabiti. «

Strnjeno v Backstage Pass
Atxa je takrat celo prvič vozil avtobus. Orica pa je morala plačati 1600 evrov kazni. A Avstralci pač ne bi bili oni, če voznika avtobusa ne bi predstavili javnosti. Seveda v zdaj že znameniti video rubriki Bacstage Pass. Tudi tu voznik ni mogel skriti, kako nerodno mu je ob vsem skupaj.

A dejstvo je, da ga zdaj v Franciji še kako dobro poznajo in v video rubriki boste lahko videli, kako so si zamislili parkiranje na Elizejskih poljanah … tako, da bi se avtobus ujel pod Slavolokom zmage. Posledice prve etape pa so občutili tudi kolesarji … nenazadnje so ostali brez klime, kar pokažejo tudi v prispevku. Vabljeni k ogledu.

 

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ