Bahrain McLaren povsem drugačen

Bahrain McLaren povsem drugačen
09.12.2019 AVTOR: DZ, vir: Bahrain Merida / twitter

To so barve novega dresa ekipe Bahrain McLaren za sezono 2020. V ekipi bodo tudi Matej Mohorič, Domen Novak, Grega Bole, Jan Tratnik in Luka Pibernik. Vam je dres všeč?

Pred dnevi so iz moštva sporočili, da bodo v naslednji sezoni poznani pod imenom Bahrain McLaren. Drugi sponzor je tako krepko povečal vložek, da je prišel v ime, medtem ko bo Merida še naprej ekipo opremljala s kolesi. Zdaj so v prostorih McLarna v Wokingu predstavili drese za sezono 2020, ki jih izdeluje britansko podjetje Le Col.

Ti so povsem drugačni kot letošnji. Gre za prepletanje oranžne, rdeče in črne barve. Rokava sta tudi delno modra. Sicer pa bo ekipo zapustil Vincenzo Nibali, ki je bil od ustanovitve prvi zvezdnik. Italijan bo prestopil v Trek Segafredo. Predčasno je po odšel Rohan Dennis, zdaj član Ineosa. Iz moštva Sky je prišel manager Rod Ellingworth, ki je očitno prevzel vajeti v ekipi.

Med drugimi bodo prišli tudi Mark Cavendish, Wout Poels in Mikel Landa.

Kaj pa preostali sponzorji?
Na dresu se vidi glavne napise. To so Bahrain, McLaren, Le Col, Bapco, Richard Mille in Sidi. Partnerji so tudi Rudy Project, Vision, Shimano, Scicon, Elite, Prolog, FSA, Vision …

Seveda se z novimi barvami ponašajo tudi kolesa Meride.

Kako so vam dresi všeč?

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ