Bahrain Merida s šestimi novimi nakupi

Bahrain Merida s šestimi novimi nakupi
16.10.2019 AVTOR: DZ, foto: sirotti

Iz Bahraina Meride so sporočili, da so se pred novo sezono okrepili še s šestimi kolesarji. Med temi vsekakor izstopa Pello Bilbao, ki prihaja iz Astane.

Bahrain Merida bo v sezono 2020 vstopila krepko prenovljena. Poleg enega izmed ključnih mož takrat še moštva Sky Roda Ellingwortha so v ekipo pridobili še nekatere odlične kolesarje. Je pa tudi res, da ekipo zapušča prvi zvezdnik od ustanovitve naprej Vincenzo Nibali. Predčasno so pogodbo prekinili tudi z Rohanom Dennisom. Zato pa prihajajo Mark Cavendish, pa tudi Wout Poels in Mikel Landa, za katerega upajo, da se bo izkazal na tritedenskih dirkah.

Zdaj pa so objavili še šest novih imen. To so Pello Bilbao, Rafael Valls, Marco Haller, Eros Capecchi, Scott Davies in Kevin Inkelaar, ki je bil letos klubski kolega Žige Jermana v kontinentalni različici ekipe Groupama FDJ. Med temi kolesarji vsekakor izstopa 29-letni Pello Bilbao. Prihaja iz Astane, letos je dobil dve gorski etapi na dirki po Italiji, lanski Giro pa je končal na šestem mestu.

Eros Capecchi prihaja iz Deceuninck Quick Stepa. Leta 2011 je zdaj 33-letni kolesar dobil etapo na Giru. Marco Haller je leta 2011 vozil tudi za Adrio Mobil, od leta 2012 pa je bil član Katjuše. V ekipi so že Slovenci Matej Mohorič, Luka Pibernik, Grega Bole, Jan Tratnik in Domen Novak. Kolesarji, ki imajo z Bahrainom Merido pogodob vsaj za naslednje leto so:

Jan Tratnik, Matej Mohorič, Grega Bole, Luka Pibernik, Domen Novak, Jukija Araširo, Phil Bauhaus, Pello Bilbao, Eros Capecchi, Damiano Caruso, Sonny Colbrelli, Scott Davies, Chun Kaj Feng, Ivan Garcia Cortina, Marco Haller, Heinrich Haussler, Kevin Inkelaar, Mikel Landa, Mark Padun, Hermann Pernsteiner, Wout Poels, Marcel Sieberg, Dylan Teuns, Rafael Valls in Stephen Williams.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ