Bahrain Merida s štirimi Slovenci na "Sloveniji"

Bahrain Merida s štirimi Slovenci na "Sloveniji"
10.06.2017 AVTOR: D. Z.
Imena kolesarjev, ki bodo nastopili na dirki po Sloveniji so razkrili tudi člani moštva Bahrain Merida. Med njimi Božič, Novak, Pibernik in Per.

Bahrain Merida bo ena izmed World Tour ekip, ki bodo nastopale na dirki po Sloveniji. Po pričakovanjih bo kar precej Slovencev v ekipi.

To bodo Borut Božič, Domen Novak, Luka Pibernik in David Per. Pridružili pa se jim bodo še Sonny Colbrelli, Konstantin Sivcov, Ion Insausti in Giovanni Visconti. “S Colbrellijem bi radi dobili vsaj eno etapo. Zanj pa je najbolj pomembno, da se dobro pripravi na Tour. Domen Novak se bo boril za uvrstitev med najboljših pet v skupnem seštevku, " je v uradni izjavi za javnostt dejal glavni športni direktor Gorazd Štangelj in nadaljeval:

"Tudi Visconti in Sivcov bosta poskušala dobiti kakšno etapo. Podobno pričakujem tudi od Pibernika, Božiča in Pera, ki bodo sicer imeli vloge pomočnikov. " V uradni izjavi za javnost je svoje povedal tudi Domen Novak: “Boril se bom za belo majico in za čim višje mesto v skupnem seštevku. Smo zelo močna ekipa in menim, da se bomo lahko borili vsaj za etapno zmago.

Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ