Bahrain Merida: Prihaja Grega Bole

Bahrain Merida: Prihaja Grega Bole
01.09.2016 AVTOR: D. Z.
Nadaljujejo se odhodi slovenskih kolesarjev v novoustanovljeno moštvo Bahrain Merida. Zdaj so objavili, da so pogodbo podpisali z Grego Boletom.

»Vesel sem, da sem podpisal z ekipo Bahrain Merida. Naslednje sezone in novih izzivov se že veselim. Še najbolj pa upam, da bo naslednja sezona uspešna za celotno ekipo. Naredil bom vse za ekipo in tudi zase, « je v uradni izjavi za javnost dejal Grega Bole. Bole je letos član moštva Nippo Vini Fantini. Prej je vozil za poljski CCC.

Izkusil pa je tudi že dirkanje v World Tour ekipah, saj je vozil za Lampre, pa tudi za Vacansoleil. Pri 31 letih se lahko pohvali z izjemno zmago na klasiki v Plouayju leta 2011. Letos je dobil dirko Etruschi, pa tudi etapno dirko po Koreji. Iz moštva Bahrain Merida so še sporočili, da so podpisali tudi pogodbo s Heinrichom Hausslerjem. Ta je bil leta 2009 drugi na dirki po Flandriji in klasiki Milano-Sanremo. Takrat je bil tudi sedmi na dirki Pariz-Roubaix. Dobil pa je tudi 13. etapo na dirki po Franciji.

Lani je postal avstralski državni prvak. »Tako Heinrich kot Bole sta kolesarja, ki smo jih že dlje časa opazovali. Sta kolesarja, od katerih lahko pričakujemo vrhunske rezultate na različnih terenih. Po pogovorih z obema sem ponosen na to, kako motivirana sta. Rad bi poudaril, da kljub temu, da sta že izkušena kolesarja, še vedno menim, da imata še dovolj prostora za napredek, « pa je v uradni izjavi za javnost dejal glavni menedžer ekipe Brent Copeland.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ