Bahrajnci izbrali ... legendarni SIDI

Bahrajnci izbrali ... legendarni SIDI
12.10.2016 AVTOR: D. Z.
Pri novoustanovljenem moštvu, v katerem bo tudi precej Slovencev bodo uporabljali kolesarske čevlje SIDI.

Dino Signori ... legendarni ustanovitelj
Borut Božič, Luka Pibernik in Grega Bole. Vsaj ti Slovenci – ekipa še ni razkrila vseh imen, zato lahko upamo, da bodo podpisali pogodbo še s katerim slovenskim kolesarjem – bodo člani moštva Bahrain Merida.

Zdaj je jasno, da bodo člani bahrajnske ekipe – v njej bo vlogo športnega direktorja opravljal tudi Gorazd Štangelj – uporabljali kolesarske čevlje italijanskega proizvajalca SIDI. O lastniku in tudi ustanovitelju tega legendarnega podjetja Dinu Signoriju smo že pisali tudi v naši reviji Bicikel. Vsekakor gre za zelo priznano italijansko znamko.

"Ekipa ima vse, kar mora imeti "
Čevlje te znamke so v preteklosti uporabljali Indurain, Bettini, Nibali, Contador, Sagan, Rodriguez … tudi številni Slovenci so jih nosili. Nibali se bo tako s Specializeda očitno spet vrnil na SIDI. Proizvajalec naj bi izdelal nov model čevljev, ki bodo imeli tudi pomenljiv napis “Special Edition ”. Poleg čevljev bodo v bahrajnski ekipi uporabljali tudi nogavice te znamke.

“Z velikim navdušenjem bomo pedale začeli vrteti skupaj z novo ekipo Bahrain Merida. To je ekipa, ki je požela ogromno pozornosti že od samega rojstva. Prepričani smo, da ima ekipa vse, kar mora taka ekipa imeti, če želi ciljati visoko, in če želi doseči pomembne cilje. V ekipi so uspešni kolesarji, s katerimi že dlje časa sodelujemo. Nekateri drugi so naše proizvode v preteklosti že uporabljali, z nekaterimi pa se bomo srečali prvič. Novi izzivi so bili vedno del nas. Mi smo pripravljeni, ” je dejal Signori.

Svoje je v uradni izjavi za javnost dodal še glavni menedžer moštva Brent Copeland: “To partnerstvo z legendarno znamko razkrivamo z veseljem. Za nas je to velika čast. Radi bi se zahvalili Dinu in Roselli Signori, ki sta nam dala priložnost za sodelovanje. ” Sicer pa je gospod Signori podjetje ustanovil že daljnega leta 1960, tako da lahko upravičeno govorimo o legendarni znamki, ki ji je, in ki ji še vedno zaupajo številni šampioni.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ