Bel, zelen in črn dres Bore Hansgrohe

Bel, zelen in črn dres Bore Hansgrohe
07.12.2017 AVTOR: D. Z.
Vse bolj zvezdniška Bora Hansgrohe se je uradno predstavila, kolesarji pa so pokazali tudi nove drese.

Vsekakor zanimiva preobleka. Nemška ekipa Bora Hansgrohe je tudi predstavila drese za novo sezono. Črna in bela barva sta v ospredju. Bora in Hansgrohe sta prevladujoča napisa.

Hansgrohe na zeleni podlagi, Bora pa na črni. Bora napis je tudi na hlačkah. Nov vzorec pa je vsekakor prelivanje barv z zelene na belo. Zgornji del dresa je črn. Drese izdeluje Sportful, kolesarji pa bodo vztrajali na kolesih Specialized. Kaj pa ekipa? Peter Sagan bo še naprej kolesaril v mavrični majici svetovnega prvaka in je tako brez dvoma prvi zvezdnik ekipe. Letos je razočaral Leopold Konig, v ekipi ostaja zmagovalec dirke po Sloveniji Rafal Majka. Med drugimi je v ekipo iz Skyja prišel Petter Kennaugh.

Bora Hansgrohe 2018: Pascal Ackermann (Nem), Erik Baška (Svk), Cesare Benedetti (Ita), Sam Bennett (Irs), Maciej Bodnar (Pol), Emanuel Buchmann (Nem), Marcus Burghardt (Nem), Davide Formolo (Ita), Felix Gro ßschartner (Avt), Peter Kennaugh (VB), Michael Kolar (Svk), Patrick Konrad (Avt), Leopold König (Češ), Rafal Majka (Pol), Jay McCarthy (Avs), Gregor Mühlberger (Avt), Daniel Oss (Ita), Matteo Pelucchi (Ita), Christoph Pfingsten (Nem), Pawel Poljanski (Pol), Lukas Pöstlberger (Avt), Juraj Sagan (Svk), Peter Sagan (Svk), Alex Saramontis (Lat), Andreas Schillinger (Nem), Michael Schwarzmann (Nem) in Rüdiger Selig (Nem).

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ