Bela prevlada na novih dresih UAE

Bela prevlada na novih dresih UAE
09.12.2023 AVTOR: DZ, foto: Pissei

Po Bahrain Victoriousu je zdaj čas za seznanitev z novimi dresi moštva UAE Team Emirates. Tadej Pogačar ga je predstavil na družabnih omrežjih. Še naprej prevladuje bela barva.

UAE Team Emirates. Kolesarji te ekipe se mudijo na pripravah v Španiji. So pa na družabnih omrežjih predstavili tudi nove drese za sezono 2024. Alen Milavec je fotografiral Tadeja Pogačarja in Tima Wellensa.

Drese bodo tudi v sezoni 2024 pripravljali pri podjetju Pissei. Hlačke ostajajo povsem črne, majica pa bela. Glavni napisi UAE, Emirates na rdeči podlagi, pa še Colnado in ADNOC. Na rokavih je že poznan napis FAB, pa spet Emirates. NA ramenih pa Presight. Barve Združenih arabskih Emiratov so na spodnjem delu majice v obliki črt. Govorimo o rdečih, zelenih in črnih črtah.

Na hrbtni stran je na žepih še napis #WeAreUAE. Sicer pa gre za nekaj sprememb v primerjavi z letošnjo sezono. Bela barva pa že po tradiciji pripada UAE. Sicer pa bosta za UAE vozila tudi Tadej Pogačar in Domen Novak, v novoustanovljeni razvojni ekipi pa še Gal Glivar in Anže Ravbar.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ