Belgijci s svojo "premično" kavarno: Bar Velo (VIDEO)

Belgijci s svojo "premično" kavarno: Bar Velo (VIDEO)
21.01.2020 AVTOR: DZ, foto: catharsis-productions.com

Deceuninck Quick Step. Zvezdniško moštvo je dobilo "prenosno" kavarno. Seveda za posebne priložnosti.



"Pravzaprav tekmujemo, kdo bo našel boljšo kavo. Zdaj upamo, da si bomo pogosto lahko spočili v našem Baru Velo."
Zdenek Štybar


Del ekipe Deceuninck Quick Stepa v teh dneh nastopa na dirki Santos Tour Down Under. Preostali pa se mudijo na skupnih priprava v španskem Calpeju. Deceuninck je sicer glavni sponzor, a Quick Step letos praznuje 30 let obstoja, že 22. sezono pa je kot sponzor prisoten v profesionalnem kolesarstvu. Posebno leto, torej. Zato tudi posebna "prenosna" kavarna.

Opremili so posebno prikolico, ki je pobarvana v belo in modro barvo, ki sta značilni za Quick Step. Pri strani se odpre in noter so kavomati. Bar Velo Coffee so poimenovali to prikolico. V videu so se seveda ob cesti pri tej prikolici ustavili kolesarji. V kuharja kave sta se prelevila Zdenek Štybar in Tim Declercq. V skodelicah – seveda z nalepkami z napisom Quick Step floors – sta kavo postregla klubskim kolegom.

"Zame in za kolege je kava postala neizogiben del dnevne rutine."
Kasper Asgreen


"Zame in za kolege je kava postala neizogiben del dnevne rutine," je dejal Kasper Asgreen. "Med dolgimi treningi se večkrat ustavimo na krajših premorih. Za oddih in sprostitev. Skodelica kave je idealna za to. Pravzaprav tekmujemo, kdo bo našel boljšo kavo. Zdaj upamo, da si bomo pogosto lahko spočili v našem Baru Velo," se je smejalo Štybarju.

Iz moštva so še sporočili, da je eden izmed čarobnih učinkov kave, da daje občutek domačnosti, da se oseba počuti, kot doma: “Prav tako vzdušje želimo pri Quick Stepu nuditi kolesarjem. Še posebej, ko so na poti in daleč od doma." Sicer gre za promocijo, a kavarna ne bo prisotna samo na pripravah v Calpeju. Na poti naj bi bil vse leto, prisoten tako na nekaterih dirkah kot pripravah in ostalih dogodkih.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ