Belkin Giante zamenjal za Bianchije! Bo Luka Mezgec Felta zamenjal za Gianta?

Belkin Giante zamenjal za Bianchije! Bo Luka Mezgec Felta zamenjal za Gianta?
26.08.2013 AVTOR: D. Z.
V sezoni 2014 bodo nekatera moštva zamenjala opremljevalce koles. Iz Belkina so zdaj potrdili govorice, da bodo njihovi kolesarji naslednje leto uporabljali Bianchije.

V Pro Touru kolesa Bianchi trenutno uporabljajo kolesarji moštva Vacansoleil DCM. Torej tudi Grega Bole. A nizozemska ekipa bo po tej sezoni po vsej verjetnosti razpadla in italijanski opremljevalec je že poiskal naslednjo ekipo, ki bo tudi v sezoni 2014 nastopal med elito.

To bo nizozemska ekipa z ameriškim sponzorjem Belkin (nekdanji Rabobank). Ti letos še vozijo Giante, naslednji dve sezoni pa bodo nastopali z Bianchiji. Kolesarji bodo vozili modele Oltre XR.2 in Infinito, medtem ko naj bi pri Bianchiju razvili nov okvir za vožnjo na čas.

»Bianchi je ena izmed najbolj prepoznavnih znamk, « je dejal menedžer ekipe Richard Plugge, ki je še dodal: »Sodelovanje je popolno. Tehnične inovacije so značilne tako za Belkin kot za Bianchi. « Sicer pa naj bi Giant še vedno opremljal žensko ekipo, ki jo še naprej sponzorira Rabobank.

Obenem so se pojavile govorice, da naj bi kolesarji Argos Shimana, torej tudi letos izjemni Luka Mezgec, naslednje leto Felte zamenjali za Giante. A teh govoric zaenkrat ni še nihče potrdil, niti ne zanikal.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ