BH Core Race Carbon 1.6

BH Core Race Carbon 1.6
12.03.2021 AVTOR: Vladimir Dovla, Foto: Tit Košir

Do nedavnega si samega sebe ne bi predstavljal na kolesarski turi uživati z električnim kolesom. Preprosto sem izhajal iz tega, da se počutim premočnega, da bi kakorkoli potreboval elektriko.

A z odraščanjem človek na stvari začne gledati drugače in tako sem na »zrelejši« način užival na novem elektrificiranem BH-ju Core Race Carbon.

Z odraščanjem marsikoga ne privlačijo več iste stvari, kot so ga pri dvajsetih. Človek ne potrebuje več adrenalina za vsakim vogalom, rasti pa ne pogojuje več zgolj z izboljšanjem lastne fizike. Slednjo nadomesti rast, ki je naravna posledica raziskovanja okolice in povezovanja z njo. Kadar pišem o električnih kolesih, rad poudarjam to plat kolesarjenja, saj jo vožnja s takim kolesom kar izvablja iz kolesarja. V tem pogledu se strinjam s sogovornikom, s katerim sva se o električnih kolesih v sklopu revije pogovarjala pred nekaj leti, ki je dejal, da so električna kolesa nekako sodobni nadomestek koles za treking. Ta so naslavljala kolesarje, ki so največje lepote kolesarjenja videli v odkrivanju okolic

Vas zanima več?
Celoten članek si lahko preberete v zadnji izdaji revije Bicikel.com!
Še niste naročeni?
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ