Biciciclismo: Vrečer in Kocjan v Euskaltel

Biciciclismo: Vrečer in Kocjan v Euskaltel
21.10.2012 AVTOR: D. Z.
Sicer naj bi pri Euskaltelu o novih okrepitvah govorili šele v ponedeljek, vendar so se nekateri mediji že razpisali o tem, da bosta za Euskaltel vozila Jure Kocjan in Robert Vrečer.
Kot smo na spletni strani Bicikel.com že pisali, gre za zgodovinski prestop, saj so za Euskaltel Euskadi do zdaj vozili zgolj kolesarji iz Baskije oziroma tisti, ki so z Baskijo tesno povezani. Zdaj se tudi v tem moštvu obetajo spremembe, saj ekipa potrebuje točke, če želi obdržati licenco Pro Tour.

Prav zato so nekatere Baske celo odpustili, v moštvo pa naj bi pripeljali kar osem novih kolesarjev. Uradno je že, da je pogodbo podpisal kolesar moštva Andalucia - ta se ukvarja z velikimi finančnimi težavami - Juan Jose Lobato.

V ekipo pa naj bi prišlo še šest novih kolesarjev. Spletna stran biciciclismo piše, da bodo to Jure Kocjan, Robert Vrečer, Steffen Radochla, Andre Schulze, Aleksander Serebjakov in Ricardo Mestre. Ekipa, ki obstaja že vse od leta 1994 naj bi se za obstanek v Pro Tour konkurenci borila z moštvi Lampre ISD, Ag2r La Mondiale in Argos Shimano.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ