Blaž Jarc ostaja član vse močnejše ekipe

Blaž Jarc ostaja član vse močnejše ekipe
06.12.2013 AVTOR: D. Z.
Moštvo NetApp Endura je izdalo dokončen seznam kolesarjev, ki bodo branili barve te ekipe v naslednji sezoni. Med njimi ostaja Blaž Jarc.

Team NetApp Endura: Blaž Jarc, Jan Barta, Cesare Benedetti, Sam Bennett, Iker Camano, David de la Cruz, Zakkari Dempster, Bartosz Huzarski, Leopold Konig, Tiago Machado, Ralf Matzka, Jonathan McEvoy, Jose Mendes, František Padour, Erick Rowsell, Andreas Schillinger, Daniel Schorn, Michael Schwarzmann, Scott Thwaites in Paul Voss.

Zadnja pridobitev prokontinentalnega moštva NetApp Endura je 25-letni Čeh František Padour, do zdaj član ekipe Bauknecht-Author, ki se lahko pohvali z zmago na dirki po Češki.

»S češkimi kolesarji, ki smo jih do zdaj vzeli, smo imeli srečo. V Janu Barti in Leopoldu Konigu imamo državnega prvaka in zmagovalca etape na tritedenski dirki, « je med drugim dejal glavni menedžer Ralph Denk in nekaj besed namenil še Padourju:

»Vemo, da je močan na vzponih, kar bomo izkoristili na najtežjih dirkah. Seveda bo dobil tudi priložnost, da bo dirkal zase. «

Sicer pa bo v ekipi 20 kolesarjev, ki se bodo po spoznavnih pripravah skupaj spet zbrali januarja. Takrat na Majorki.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ