Bo dres Bahraina Meride večinoma rdeč?

Bo dres Bahraina Meride večinoma rdeč?
25.11.2016 AVTOR: D. Z.
Je Nasser Bin Hamad na instagramu že razkril dres moštva Bahrain Merida?

Iz moštva Bahrain Merida so že pred dnevi sporočili, da bodo dres razkrili na januarski predstavitvi ekipe. A prav mogoče je glavni investitor Nasser Bin Hamad že razkril dres novoustanovljene ekipe, v kateri bo vozilo kar šest Slovencev.

Dres bo očitno večinoma rdeč z belim napisom Bahrain, pod njim bo na črni podlagi napis Merida. Seveda pa bomo za več informacij morali še nekoliko počakati. Je pa dejstvo, da je ekipa že prejela World Tour licenco. Komisija Mednarodne kolesarske zveze je ocenila, da je z njihovo prošnjo vse v najlepšem redu. Zavrnili so zgolj prošnjo letos še moštva Lampre Merida, ki se je preimenovalo v TJ Sports. Ti bodo morali nekatere podatke še dopolniti.

Značke: Cestno
Komentarji
n3o 26.11.2016 17:04
Eden lepsih specialk v peletonu!!!
JaMa 26.11.2016 19:28
@n3o: Eden lepsih specialk v peletonu!!!

meni je lepša v starih vijočičasto -roza barvah

lukapav 27.11.2016 09:28
@n3o: Eden lepsih specialk v peletonu!!!

Najlepša.

biemsi 27.11.2016 09:46
Je lepa, ampak Katjušin Canyonček hmmm lepši, nov Factorček, stari dobri Bmcjček, nov Astanin Argon...in hvalaaaaa bogu da se je vrnu Colnago, sam še Look-a pogrešam... Sej v bistvu ni grde specialke v pelotonu...
heron 27.11.2016 10:46
@biemsi: Je lepa, ampak Katjušin Canyonček hmmm lepši, nov Factorček, stari dobri Bmcjček, nov Astanin Argon...in hvalaaaaa bogu da se je vrnu Colnago, sam še Look-a pogrešam... Sej v bistvu ni grde specialke v pelotonu...

a najstarejšo znamko si pa pozabu pohvaltneodločen

*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ