Bole dobil prvo etapo v Koreji, Fajt drugi na Slovaškem

Bole dobil prvo etapo v Koreji, Fajt drugi na Slovaškem
08.06.2014 AVTOR: Matej Zalar
Dirka po Južni Koreji se je za Grego Boleta začela z zmago v ciljnem šprintu. Kristjan Fajt je na Dirki po Slovaškem osvojil drugo mesto v skupnem seštevku.
Tour de Korea 2014

V Južni Koreji se je začela zahtevna dirka, na kateri bo na sporedu osem etap, štiri bodo gorske. Že prva etapa je bila zelo razgibana, vseeno pa je prišlo do šprinta glavnine, v katerem je imel Grega Bole največ dinamita v nogah. Prevzel je vodstvo skupnem seštevku, že jutri pa bo imel priložnost za novo zmago, saj bo na sporedu etapa, zelo podobna današnji.

Okolo Slovenska 2014 

Zadnja etapa Dirke po Slovaškem je pripadla šprinterjem, slavil je Ukrajinec Andry Kulyk, Matej Mugerli pa je v šprintu zasedel zelo dobro peto mesto. V skupnem seštevku ni prišlo do sprememb, zmage se je veselil kolesar Kolss Cycling Teama Oleksandr Polivoda, Kristjan Fajt pa je ubranil drugo mesto, katerega si je priboril z uspešnim pobegom v drugi etapi. Matej Mugerli je dirko končal na 5. mestu, Radoslav Rogina je z 10. mestom potrdil, da se njegova forma pred Dirko po Sloveniji vzpenja, z 11. mestom se je izkazal tudi mladi Bruno Maltar. 
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ