Bole končno opran vseh sumov

Bole končno opran vseh sumov
24.12.2012 AVTOR: D. Z.
Novo moštvo Grege Boleta Vacansoleil je uvedlo posebno interno preiskavo, v kateri je kolesarja oprostilo kakršnegakoli suma. Zdaj je jasno. Bole bo še naprej lahko dirkal!
Iz Vacansoleila so sporočili, da so po interni preiskavi prišli do sklepa, da bo Grega Bole s prvim januarjem tudi uradno postal član tega moštva. Njegovo ime se je pojavilo v dokumentih Usade proti Lanceu Armstrongu, in sicer v prisluhih telefonskega pogovora med Leonardom Bertagnollijem in Michelejem Ferrarijem. Prav to je bil razlog za interno preiskavo pri Vacansoleilu.

»Bole je pred našim zdravnikom, odvetnikom njegovim menedžerjem in pred mano poudaril, da je nedolžen. Odgovoril je še na nekatera vprašanja. Zanikal je vpletenost v dopinško afero, « je dejal glavni menedžer moštva Daan Luijkx. Poudaril je, da so v preiskavi analizirali tudi rezultate v Boletovem Biološkem potnem listu, kjer ni bilo nič sumljivega.

Obenem je tudi Bertagnolli v sporočilu moštvu zagotovil, da ne ve, da bi bil Bole vpleten v nečedne posle. To pomeni, da bo Bole lahko nemoteno nadaljeval s pripravami na sezono 2013. Sezono, v kateri bo zastopal barve moštva Vacansoleil. Zadeva se je tako, na srečo vseh vpletenih, rešila še pred pričetkom pomembnih dirk, kar je za vse vpletene brez dvoma najboljše. Zdaj pa uspešno v sezono 2013.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ