Bole v Vacansoleil, Mezgec v Argos Shimano

Bole v Vacansoleil, Mezgec v Argos Shimano
11.09.2012 AVTOR: D. Z.
Kar se je govorilo že nekaj časa, je zdaj očitno tudi uradno. Grega Bole odhaja v nizozemski Vacansoleil-DCM. Luka Mezgec pa odhaja v Argos Shimano.
Spletni portal tuttobiciweb.it piše, da bo Grega Bole po tej sezoni zapustil italijanski Lampre-ISD. V tem moštvu je vozil kar tri sezone in med drugim lani dobil klasiko v Plouayu. Bole bo tako postal drugi Slovenec, ki bo vozil za Vacansoleil.

Do letošnje sezone je dres te ekipe nosil tudi Borut Božič, zdaj kolesar Astane. Na spletni stran tuttobiciweb.it pa so zapisali, da bo tudi Luka Mezgec zamenjal klub. Kolesar Save iz Kranja ima za sabo izjemno sezono. Med drugim je dobil tudi pet etap na dirki Qinghai Lake na Kitajskem. Torej na dirki ekstra kategorije.

S svojimi predstavami je očitno prepričal vodilne pri moštvu Argos Shimano. Torej moštvu, ki je letos skupaj z Johnom Degenkolbom blestelo na dirki po Španiji. Sicer pa so v tej ekipi kar trije izjemni sprinterji. Poleg Degenbolba še Marcel Kittel in Tom Veelers. V ekipi je že slovenski predstavnik. Vlogo maserja opravlja Marko Džalo.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ