Borutove "prave" barve (fotogalerija)

Borutove "prave" barve (fotogalerija)
24.07.2012 AVTOR: D. Z.
Na dirki po Franciji proizvajalci radi pokažejo svoje novosti, medtem ko se proizvajalci dresov ukvarjajo tudi s predelavo nekaterih dresov - tistih, ki so namenjeni državim prvakom.
Državna prvenstva so ponavadi na sporedu vikend pred začetkom dirke po Franciji in tako vsaj večji del Evrope dobi nove državne prvake. Nekateri izmed teh odidejo na dirko po Franciji in pri moštvih se hitro znajdejo v zagati.

Državnim prvakom morajo izdelati povsem nov dres, dres v barvah določene države. Lani so pri izbiri "slovenskih" barv težave imeli pri Lampreju, saj je bila na začetku Toura Boletova majica bolj podobna nizozeskemu prvaku kot slovenskemu. Pri Astani letos s tem niso imeli težav, saj je lani zanje vozil Gorazd Štangelj, ki je bil ravno tako državni prvak.

Božič je zato letos dobil dres podobnih barv. A Božiču so namenili še nekaj. Na okvirju, natančneje na zgornji strani okvirja so lepo vidne barve slovenske zastave. Torej v čast slovenskemu državnemu prvaku. Več si lahko ogledate v priloženi fotogaleriji.
Značke: Cestno, Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ