Bradley Wiggins 6000 vstopnic prodal v manj kot 10 minutah

Bradley Wiggins 6000 vstopnic prodal v manj kot 10 minutah
17.04.2015 AVTOR: D. Z.
Bradley Wiggins se vsekakor še vedno odlično prodaja. Vstopnice za ogled vožnje na eno uro je prodal v manj kot desetih minutah.

Kot smo že pisali bo Bradley Wiggins, ki se je na dirki Pariz-Roubaix poslovil od dirkanja na cesti (vsaj na dirkah World Toura), 7. junija poskušal popraviti rekord v vožnji na eno uro. Tega drži Rohan Dennis, ki je februarja na velodromu v švicarskem Grenchenu v eni uri prevozil 52,491 km. Bradley Wiggins je po dirki Pariz-Roubaix razkril, da bo rekord poskusil postaviti v Londonu, na olimpijskem velodromu v Lee Valley Velo Parku.

V petek dopoldne so začeli prodajati vstopnice. Na voljo jih je bilo šest tisoč. Najvišja cena vstopnice je bila 49 evrov. Prav vse vstopnice pa so prodali v manj kot desetih minutah. Nekateri so se prek družabnih omrežij pritoževali nad vsem skupaj, a dejstvo je, da si očitno mnogi želijo ogledati Wigginsovo vožnjo. Ta bo že peti kolesar, ki bo poskusil popraviti rekord. Pred njim bo 2. maja v Manchestru to poskušal še Alex Dowsett.

»O rekordu na eno uro sanjam že od otroštva. Prav vsak lahko to poskusi in se pomeri z najboljšimi na svetu. V zadnjih letih smo bili priča povečanju popularnosti in hočem, da bo Wiggins navduševal novo generacijo kolesarjev, « je že februarja, na predstavitvi njegove kontinentalne ekipe dejal Bradley Wiggins. Sky, v katerem je na cesti dosegel najboljše rezultate, je že uradno zapustil. Zdaj je član njegove kontinentalne ekipe in bo po vsej verjetnosti s to ekipo nastopil na dirki po Yorkshiru.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ