Bradley Wiggins in njegova teža ... vse za velodrom

Bradley Wiggins in njegova teža ... vse za velodrom
02.01.2016 AVTOR: D. Z.
Bradley Wiggins je na instagramu objavil zanimivo fotografijo. Dve fotografiji tehtnice, ki kažeta očitno razliko.

Bradley Wiggins se je po lanskem nastopu na enodnevni klasiki Pariz-Roubaix povsem posvetil dirkanju na velodromu. Najprej je postavil rekord v vožnji na eno uro. Vedno je trdil, da mora za vrnitev na velodrom pridobiti kar precej kilogramov. Vsaj v primerjavi z obdobjem, ko je leta 2012 dobil dirko po Franciji. Njegova zadnja zmaga na etapnih dirkah sega v leto 2014.

Takrat je maja je dobil dirko po Kaliforniji, potem pa vseeno ostal brez nastopa na dirki po Franciji. Po dirki po Kaliforniji je fotografiral tehtnico, ki je pokazala, da ima 71,75 kg. »12.5.2014. Ob moji zadnji zmagi v skupnem seštevku etapne dirke. Dirka po Kaliforniji, « je Wiggins zapisal na Instagramu. Potem pa sledi tista zgornja fotografija. Narejena je danes, torej 2. januarja 2016.

»Sedem mesecev trdega dela v fitnesu. S pomočjo izjemne ekipe iz British Cyclinga. Delam razliko za ekipno zasledovanje na olimpijskih igrah v Riu, « je še zapisal Wiggins. Tehtnica je pokazala krepko več. Kar 83,2 kg. Sicer pa je Wiggins že pred časom napovedal, da želi znova nastopiti na olimpijskih igrah. Potem, ko je v Londonu osvojil zlato medaljo v vožnji na čas, želi v Riu spet nastopiti na velodromu.

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Jukio 04.01.2016 15:12

11kg vrhunsko pripravljenih mišic v samo sedmih mesecih je magičen podatek.

Poss 04.01.2016 16:03

To je čez praznike dobil 5kil špeha, zdej bi pa nasprotnike rad prestrašil, da so mišice :)

mtj 04.01.2016 21:54
@Jukio:

11kg vrhunsko pripravljenih mišic v samo sedmih mesecih je magičen podatek.

to je malo manj kot 19 mesecev, ne 7
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Ljudje berejo:
Morda vas zanima tudi:
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ
Najbolj brano