Bradley Wiggins na OI v veslanju?

Bradley Wiggins na OI v veslanju?
12.11.2017 AVTOR: D. Z.
Nedavno izjemno uspešen kolesar Bradley Wiggins se je očitno še kako resno posvetil novemu športu - veslanju. Bo nastopil tudi na naslednjih poletnih OI?

Bradley Wiggins. Kaj vse je dosegel v svoji karieri? Kot prvi Britanec je dobil dirko po Franciji, postal je svetovni prvak v vožnji na čas, s 54,526 km/h drži svetovni rekord v vožnji na eno uro, postal je olimpijski prvak v vožnji na čas …

Še pred tem pa je bil nadvse uspešen na velodromu. Vsega skupaj je osvojil kar osem olimpijskih medalj, od tega pet zlatih. Očitno pa pri 37 letih še nima dovolj. Vsaj športa ne, čeprav se je iz kolesarstva povsem umaknil - ostaja pa njegova kolesarska ekipa ekipa Team Wiggins. Na instagramu je Wiggins objavil fotografijo iz fitnesa. Očitna je predvsem njegova “transformacija ” od nadvse suhega kolesara do zdaj športnika s precej več mišične mase.

“Črn čoln ne pluje. Oddelal jutranji trening, ” je zapisal pod objavljeno fotografijo. Wiggins naj bi treniral pod vodstvom trenerja in izjemno uspešnega veslača Jamesa Cracknella. Cilj je očitno nastop na olimpijskih igrah v Tokiu 2020. Nastopiti želi kot veslač na mirnih vodah. Seveda se mora tja najprej uvrstiti.

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ