Brajkovič: Kolesarstvo je moj način življenja

Brajkovič: Kolesarstvo je moj način življenja
12.03.2012 AVTOR: D. Z.
V prihajajoči številki revije Bicikel, ki bo izšla v začetku marca si boste med drugim lahko prebrali izčrpen intervju z Janijem Brajkovičem.

Družina na prvem mestu, vendar ...
Dejstvo je, da živite od kolesarstva, pa živite tudi za kolesarstvo? Tako se je glasilo zadjne vprašanje intervjuja, odgovor Janija Brajkoviča pa je bil:

»Da. Družina je sicer na prvem mestu. Vseeno pa je kolesarstvo moj način življenje. To me najbolj zanima.« In to so besede, ki dokazujejo Brajkovičevo predanost kolesarstvu. Za letos člana Astane boste po dolgem času spet lahko navijali na domačih cestah.

Na dirko po Sloveniji
Namesto na dirki Criterium Du Dauphine, ki jo je pred dvema letoma po izjemnem boju z Albertom Contadorjem tudi dobil, bo namreč nastopil na dirki po Sloveniji: »To ne bo glavni cilj. Doma bi rad dosegel dober rezultat. Vesel bi bil, če mi bo uspelo dobiti kakšno etapo, ali pa, če bom med prvimi tremi v skupnem seštevku.«

To je zgolj nekaj izsekov iz intervjuja v naši reviji. V intervjuju se je Brajkovič spomnil tudi Gira 2009, opisal treninge na Tenerifih, primerjal Astano z RadioShackom in Discovery Channelom, primerjal novega športnega direktorja z Johanom Bruyneelom, priznal, da je velika čast stati v prvi vrsti na predstavitvi ekipe …

foto: sirotti

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ