Brajkovič: Padec se zagotovo pozna

Brajkovič: Padec se zagotovo pozna
22.07.2012 AVTOR: D. Z.
Jani Brajkovič po zadnji vožnji na čas na dirki po Franciji ni bil preveč zadovoljen, čeprav je uspel zadržati deveto mesto v skupnem seštevku.

"Bilo je težko, ker nisem mogel zadržati moje pozicije. Komolec me zelo boli, tako da se na balanco nisem mogel dobro nasloniti. Tisti padec zagotovo ni bil najboljše, kar se mi je lahko zgodilo. Ampak, jaz sem dal vse od sebe," je za TV Slovenija takoj prihodu v cilj dejal Jani Brajkovič.

Kolesar Astane je po prevoženih več kot 53 kilometrih obenem še dodal, da sodeč po času, noge niso bile tako dobre, kot bi si želel: "Zagotovo se padec pozna, saj ponoči nisem prav veliko spal. Zato se nisem mogel tako regenerirati. To je pač to. To je Tour in tudi take stvari se zgodijo."

Brajkovičev nastop je ocenil tudi glavni menedžer Astane Giuseppe Martinelli, ki se je vozil za njim v spremljevalnem avtu. "Kot vedno, je Jani tudi tokrat dal vse od sebe. Dirkal je zato, da bi ubranil mesto v skupnem seštevku. Še posebej zaradi hudega padca v petkovi etapi, ko se je potolkel in si poškodoval tako hrbet kot komolec. Škoda je osmo mesto zgrešil le za nekaj sekund," je dejal Martinelli.

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ