Brajkovičevo "garanje" v številkah

Brajkovičevo "garanje" v številkah
17.06.2012 AVTOR: D. Z.
Jani Brajkovič je po kraljevski tretji etapi na dirki po Sloveniji, kjer je zasedel drugo mesto, objavil graf z njegovimi podatki s te 219 kilometrov dolge etape.
Kolesarji so morali v soboto premagati kar 219 kilometrov dolgo etapo s tremi gorskimi cilji prve kategorije. Med drugim so se morali dvakrat povzpeti na Soriško planino, vmes pa so prevozili še vzpon na Pokljuko. Jani Brajkovič je dokazal, da je v izvrstni formi.

Zmago je sicer prepustil Domenicu Pozzovivu, a je pred kronometrom na drugem mestu v skupnem seštevku in ima dobre možnosti, da osvoji modro majico najboljšega v skupnem seštevku. Brajkovič pa je po etapi objavil tudi grafe in podatke, ki jih je med etapo zbral njegov SRM računalnik.

Med drugim lahko na tem grafu vidite, da je Brajkoviče "pokuril" skoraj pet tisoč kalorij, premagal pa le nekaj manj kot tri tisoč metrov nadmorske višine. Kolesaril je dobrih šest ur. Njegov najvišji srčni utrip je bil 180 udarcev na minuto. Želite vedeti najvišjo hitrost? Ta je znašala kar 85,9 km/h. Ostale podatke pa lahko vidite na priloženi fotografiji in na spodnji povezavi.

vir: trainingpeaks
Značke: Dirka po Sloveniji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ