Brata Schleck k moštvu Jana Ullricha?

Brata Schleck k moštvu Jana Ullricha?
04.07.2012 AVTOR: D. Z.
V javnosti se vse bolj pogosto omenja ustanovitev novega nemškega kolesarskega moštva, kjer naj bi prste vmes imel tudi Jan Ullrich. Obenem pa naj bi tja prestopila tudi brata Schleck.
Jasno je, da ne Andy ne Frank Schleck v moštvu RadioShack Nissan nista ravno zadovoljna. Razočaranje nad nekaterimi potezami Johana Bruyneela sta izrazil tudi v javnosti. Prav zato so se že pred časom pojavile govorice, da naj bi brata odšla v drugi klub. Toda kam? Po nekaterih podatkih je ena izmed možnosti tudi Nemčija.

Tam naj bi pod sponzorstvom Alpecina nastajalo novo moštvo. Gre za podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo šamponov za lase in drugih kozmetičnih sredstev. Njihov promotor je nekdanji kolesar Jan Ullrich in Nemec naj bi v tem moštvu prevzel vlogo menedžerja. Sicer pa se Alpecin oglašuje z zanimivim geslom, ki bo v kolesarstvu zagotovo dvignilo veliko prahu: "Doping za lase".

V to moštvo naj bi po nekaterih podatkih prišel tudi športni direktor Kim Anderson. Schleckoma pa naj bi sledila tudi Jens Voigt in Linus Gerdemann. Kolesarji naj bi vozili kolesa Trek. Koliko je resnice v tej zgodbi pa bomo zagotovo kaj kmalu izvedeli, saj se avgusta tudi uradno začne prestopni rok.

foto: sirotti
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ