BTC City Ljubljana povabljena na La Course

BTC City Ljubljana povabljena na La Course
02.06.2015 AVTOR: D. Z.
Agencija ASO, ki je zadolžena za organizacijo ženske enodnevne dirke v Parizu La Course je sporočila imena povabljenih ekip. Med njimi je tudi BTC Ljubljana.

Pri agenciji ASO so razkrili imena ženskih ekip, ki bodo nastopila na drugi dirki La Course. Gre za dirko, na kateri želijo praktično vse ekipe nastopiti, pa čeprav gre šele za drugo izvedbo. Razlog je preprost. Dirka je na sporedu tik pred prihodom kolesarjev na dirki po Franciji. Dirka poteka v središču Pariza, konča pa se tam, kjer se konča sloviti Tour de France. Dirko tudi v živo prenašajo.

Tokrat bo na sporedu 26. julija. Lanske zmage se je veselila prva zvezdnica tega športa Marianne Vos. Na startu naj bit tokrat bilo kar 120 kolesark iz 20 ekip. Med temi je tudi BTC City Ljubljana. Vodstvo edine slovenske profesionalne ekipe je že na predstavitvi priznalo, da si tega povabila zelo želi. In zdaj so se želje očitno uresničile.

Povabljene ekipe: BTC City Ljubljana, Velocio-SRAM, Orica-AIS, Lotto-Soudal, Lensworld.eu-Zannata, Topsport Vlaanderen-Pro-Duo, Bizkaia-Durango, Optum-Kelly Benefit Strategies, UnitedHealthcare, Poitou Charentes Futuroscope 86, francoska reprezentanca, Wiggle-Honda, Matrix Fitness, Ale Cipollini, Inpa Sottoli Giusfredi, Hitec Products, Rabo-Liv, Boels Dolmans, Liv-Plantur in Bigla Pro Cycling.

Značke: Dirka po Franciji, Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ