Cancellara padel na E3 Harelbeke, sumijo na zlom zapestja!

Cancellara padel na E3 Harelbeke, sumijo na zlom zapestja!
27.03.2015 AVTOR: Matej Zalar
Sezona klasik se je morda za švicarskega veterana končala, še preden se je dobro začela, saj je padel v prvem delu dirke E3 Harelbeke.

Iz slike na Instagramu je razvidno, da zapestje Cancellare ni v najboljšem stanju - instagram.com/p/0uycBnHF0e/

Cancellara je bil udeležen v padcu po le slabih 40 kilometrih dirkanja današnje belgijske klasike, ki služi kot generalka za dirko po Flandriji. Vzrok za padec naj bi bil bidon, ki je ležal na kockah, po slikah sodeč pa si je Cancellara huje poškodoval levo zapestje.

Uradne izjave iz Treka so sicer skope. "V padcu si je poškodoval levo zapestje in ledveni predel, po padcu pa ni mogel nazaj na kolo. Zaenkrat sploh ne izgleda dobro, na nedeljski dirki Gent Wevelgem sigurno ne bo nastopil, upamo pa, da sezona klasik zanj vendarle še ni izgubljena," je povedal športni direktor Dirk Demol.

V padec je bilo udeleženih 40 do 50 kolesarjev, med njimi tudi John Degenkolb in Lars Boom, ki pa sta nadaljevala z dirko. Po neuradnih informacijah naj bi pri Švicarju res šlo za zlom zapestja, v tem primeru pa je zanj spomladanski del sezone zagotovo izgubljen.

Cancellara je zaradi padca in zlomljene ključnice dirko po Flandriji in Paris-Roubaix izpustil že leta 2012. Dirka E3 Harelbeke sicer še vedno poteka.
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ