Cancellara proti obtožbam o motoriziranem kolesu

Cancellara proti obtožbam o motoriziranem kolesu
19.11.2017 AVTOR: D. Z.
Phil Gaimon proti Fabianu Cancellari. Obtožbe glede uporabe motoriziranega kolesa, zahteva po opravičilu in vabilo na poseben izziv.

Kaj vse se je dogajalo v zadnjih dneh med dvema nekdanjima kolesarjema. Se še spomnite obtožb, da si je Fabian Cancellara leta 2010 do izjemnih zmag na dirki po Flandriji in Pariz-Roubaix pomagal z motoriziranim kolesom?

Zgodba je spet obujena. Za to je v knjigi z naslovom “Draft Anmials ” poskrbel nekdanji profesionalni kolesar Phil Gaimon. V njej je med drugim zapisal: “Ko pogledaš posnetek. Njegova pospeševanja sploh niso naravna. Kot bi imel težave ostati na pedalih. Ta jeb … je najbrž res imel motor. ” In potem se je začelo. Fabian Cancellara je prek menedžerja Armina Meierja zahteval, da se Gaimonovo knjigo umakne iz prodaje.

Poleg tega je Cancellara Gaimona pozval, da se mu javno opraviči. Kasneje pa je Švicar, zdaj že nekdanji kolesar, kar prek twitterja Gaimona pozval na prav poseben izziv. Seveda je vse skupaj izkoristil za promocijo svojih izzivov Chasing Cancellara. Na tej preizkušnjah se bodo lahko kolesarji pomerili z nekdanjim mojstrom za enodnevne tlakovane klasike in za vožnjo na čas. “Zanima me, koliko vatov lahko obrneš. Začni trenirati, ” je Cancellara zapisal na twitterju in dodal ključnik “Ne potrebujem motorja ”. Pa bo Gaimon sprejel izziv? Odgovoril je samo: “Strežejo piškotke. Na kolesarskih dirkah morajo biti piškotki. ” Torej, ne vemo, kako se bo vse skupaj nadaljevalo.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ