Cannondaleov "Tourminator" za Sagana (fotogalerija)

Cannondaleov "Tourminator" za Sagana (fotogalerija)
01.07.2012 AVTOR: D. Z.
Peter sagan je prvo etapo dirke po Franciji dobil na izjemen način, a pri Liquigasu so že objavili fotografije posebej zanj prebarvanega kolesa, ki ga bo vozil v drugi etapi.
V prvi etapi na dirki po Franciji so do izraza prišli predvsem kolesarji, ki so specialisti za zahtevne enodnevne klasike. Sprinterji so na zaključni, dobra dva kilometra dolg vzpon popustili in priložnost so izkoristili predvsem Sagan, Cancellara in Hagen. Sagan se je veselil prepričljive in zaslužene zmage.

Tudi do te zmage je prišel na že za klub že tradicionalno zelenem kolesu. A za ponedeljkovo drugo etapo bo imel pripravljenega že drugega. Pri ameriškem proizvajalcu so se namreč odločili, da model SuperSix Evo prebarvajo v črno in ga opremijo z zelenimi napisi, saj bo Sagan v drugi etapi nosil majico najboljšega kolesarja po točkah.

To sicer ni, saj bi moral tudi zeleno majico nositi Fabian Cancellara. A Švicar bo odet v prestižnejšo rumeno. Tudi Cancellara je že prvo etapo prevozil na povsem rumenem Treku, tako da je bil usklajen s svojo odpravo. Pri Saganu pa bo na vrhnji cevi tudi zanimiv napis ... Tourminator. Beseda, ki pove vse.

foto: Team Liquigas Cannondale
Značke: Cestno, Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ