Cannondaleova "stroja" za sezono 2013 (video)

Cannondaleova "stroja" za sezono 2013 (video)
20.01.2013 AVTOR: D. Z.
Pri moštvu Cannondale so končno razkrili drese za sezono 2013. Zdaj pa so razkrili tudi, kakšna kolesa bodo kolesarji uporabljali.
Za vožnjo na čas bodo imeli na voljo model Cannondale Slice RS Team. Govorimo o črno-belo-zeleni različici okvirja z Vision obroči. Gonilka bo že nekakšna zaščitna znamka ameriškega proizvajalca koles – Hollowgram. Prestavne ročice in preostala oprema pa bo Sramova. Gume bodo imele napis Kenda, pedale pa bodo Speedplay Zero / Nano. Sedež bo Fizik, medtem ko bo nosilec za plastenke prišel iz italijanskega proizvajalca Elite.

Kar se proizvajalcev dodatne opreme tiče, tudi pri kolesih za cestne dirke, ne bo velikih razlik. Kolo so poimenovali Supersix Evo Hi-Mod Team. Če se najprej ustavimo pri barvah okvirja. Črni bodo samo napisi Cannondala, pa še to ne vsi. Okvir bo tako kombinacija bele zelene in modre barve. Gonilka bo Cannondaleov Hollowgram, dodatna oprema pa bo Sram Red. Tudi na cestnih kolesih bodo kolesarji uporabljali Speedplay pedale in Fizik sedeže. Na reklamni fotografiji ima kolo obroče Vision, model Metron 81.

Video predstavitev kolesa moštva Cannondale  Pro Cycling


Video predstavitev moštva Cannondale Pro Cycling:
Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ