Canyon prodaja rabljena Katjušina kolesa

Canyon prodaja rabljena Katjušina kolesa
12.08.2014 AVTOR: D. Z.
Redko se zgodi, da bi lahko prišli do kolesa, ki ga je uporabljal eden izmed zvezdnikov. Zdaj to omogoča Canyon.

Sicer obstajajo spletne strani, kjer se lahko kupi kolesa profesionalnih ekipa, kdaj jih prodajajo tudi kolesarji sami. A vsekakor je nenavadno, da se za prodajo odloči proizvajalec sam. Pri Canyonu so se odločili, da kupcem omogočijo dostop do koles, ki jih sicer uporabljajo pri moštvu Katjuša.

Pri Canyonu so sporočili, da prodajajo kolesa, ki so vozna, tako da gre zgolj za površinske poškodbe, kot so praske. Trenutno se prodaja kar 56 Katjušinih koles, v prihodnosti pa bodo prodajali tudi Movistarjeva. Poleg tega so se odločili za odprodajo 38 starejših koles, iz časov, ko so sponzorirali ekipo Omega Pharma Lotto.

Pri Canyonu so poudarili, da se zavedajo, da gre za rabljena kolesa in da so prav vsa, ki jih prodajajo, prestala dodatna testiranja. Prav vsako kolo ima tudi šestletno garancijo. »Profesionalci opremo izrabijo precej bolj kot povprečni kolesar, a ideja je, da bi morali kolesa še naprej uporabljati, tako da so, razen prask, povsem izpravna. Pa še praske jim zgolj dajo karatker, « so zapisali pri Canyonu.

Poleg »navadnih « koles naj bi v prihodnosti prodali tudi nekaj posebej pobarvanih koles, ki so jih namenili kolesarjem, kot je Andre Greipel. Se pravi v obliki Gorile. Tudi posebna kolesa za kronometer se lahko dobi.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ