Cape Epic: Oglejte si Veselovo osemdnevno garanje v 45 minutah (video)

Cape Epic: Oglejte si Veselovo osemdnevno garanje v 45 minutah (video)
20.02.2013 AVTOR: D. Z.
Peter Vesel se sicer intenzivno pripravlja na nov nastop na dirki Cape Epic, še prej pa bo v četrtek, 21. februarja v Pivovarni Union predstavil reportažo z lanske preizkušnje.

Peter Vesel je na lanskem Cape Epicu nastopil v družbi italijanke Michele Benzoni. Po tretjem mestu iz leta 2011 si je želel spet stopiti na oder za zmagovalce v mešanih dvojicah. A lani se mu v tretjem nastopu vse ni izšlo po načrtih. Njuna dirka - vsaj kar se tiče uradne razvrstitve - se je končala po prvi etapi. V konkurenci sta prevozila zgolj prolog in prvo etapo.

Potem pa sta dirko nadaljevala, vendar izven konkurence, etape pa sta morala začeti v ozadju velike skupine kolesarjev. Kot smo že pisali bo Vesel tudi letos odšel na prestižno osemdnevno in 698 kilometrov dolgo dirko. Tokrat bo tam nastopil v paru z Nemko Ann Katrin Hellstern. Še prej pa se bo spomnil lanske preizkušnje, na kateri ga je spremljal tudi snemalec Luka Stanovnik.

Slednji je posnel dovolj materiala, da ga je v celoto spet sestavil Tomaž Kovšca. Kovšca je pripravil tudi napovednik, ki si ga lahko ogledate v nadaljevanju. Reportažo z dirke pa si boste lahko ogledali v četrtek, 21. februarja v ljubljanski Pivovarni Union. Prireditev se bo začela ob 18. uri. Ob tem bo tam potekala tudi predstavitev moštva Uni team, katerega član je Peter Vesel.

Sicer pa nam je Vesel razkril, da je reportaža dolga 45 minut. In tokrat ne prikazuje tako podrobno samo njegove dirke in izkušenj, ampak pokaže tudi dirko samo. Ozadje te zares neverjetno zahtevne preizkušnje.

V nadaljevanju pa vas vabimo k ogledu napovednika, avtor tega je ravno tako Tomaž Kovšca.
 

Značke: Cestno, Gorsko
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ