Cavendish in Bol sta se že pridružila pripravam Astane

Cavendish in Bol sta se že pridružila pripravam Astane
21.12.2022 AVTOR: N. Gr., foto: Sirotti

V zadnjih dneh so zakrožile informacije, da je Mark Cavendish že dogovorjen za prestop v Astano, novinarji so ga opazili v ekipnem hotelu na pripravah v Španiji. Z njim je tudi Cees Bol. 

Po propadu B&B Hotelov sta se tako Mark Cavendish kot Cees Bol, oba vrhunska šprinterja, znašla na cesti. Jasno je bilo, da bosta ekipo uspela dobiti, vprašanje pa je bilo, če jima bo uspelo najti novo sredino v svetovni seriji.

Na začetku tega tedna so tuji novinarji poročali, da je Cavendish že dogovorjen z Astano, ki nujno potrebuje kakšnega zvezdniškega kolesarja, saj imajo Kazahstanci za seboj porazno sezono 2022. V Astani novice niso komentirali, prav tako ostaja tiho Cavendish.



So ga pa novinarji ugledali v ekipnem hotelu Astane na Costi Blanci v Španiji, nekaj kolesarskih navdušencev je na družabnih omrežjih objavilo tudi posnetke Cavendisha in Bola, ki trenirata v Španiji.

Kdaj bo dogovor dokončen, se zaenkrat še ne ve, naj pa bi bilo to le še vprašanje časa, če so poročila iz tujine točna. Cavendisha najbrž čaka podobna pogodba kot v QuickStepu, ki bo osnovana okrog bonusov za dobre dosežke in ne bo vključevala visoke osnovne plače.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ