Chris Froome najel nekdanjega odvetnika Bruyneela in Contadorja?

Chris Froome najel nekdanjega odvetnika Bruyneela in Contadorja?
17.12.2017 AVTOR: D. Z.
Sodeč po pisanju časopisov Daily Mail in Times bo Chrisa Frooma branil odvetnik Mike Morgan, ki je že branil številna znana imena iz kolesarstva.

Sodeč po pisanju dve britanskih časopisov naj bi Chris Froome v želji, da ga ne doleti kazen najel priznanega odvetnika. Govorimo o Miku Morganu, ki je letos prejel nagrado za odvetnika leta.

V preteklosti je branil tudi kolesarje, kot so Sergio Henao, Lizzie Deignan, Daryl Impey, Alberto Contador in nekdanji športni direktor Johan Bruyneel. Njegova odvetniška pisaran Morgan Sports Law je branila tudi Mario Šarapovo, Marina Čilića, Veronico Campbell Brown, Mamdou Sakho … Vse v povezavi z dopingom.

Morgan je bil uspešen v primeru Deignanove, ki se je izognila trem nenapovedanim dopinškim kontrolam. Dosegel je, da ji en niso šteli, tako da je lahko nastopila na olimpijskih igrah v Riu. Uspešen je bil tudi pri zagovarjanju Sergia Henaa in njegovi težavah z nenavadnimi vrednostmi v biološkem potnem listu. Morganu pa je spodletelu pri Bruyneelu, pa tudi pri Contadorjevem primeru s Clenbuterolom.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ