Chris Froome: Moč črpam iz vse podpore v teh dneh

Chris Froome: Moč črpam iz vse podpore v teh dneh
15.06.2019 AVTOR: DZ, vir: Team INEOS

Chris Froome se je oglasil iz bolnišnice v St. Etiennu, kjer okreva po dolgi operaciji in hudih poškodbah, ki jih je utrpel ob padcu na dirki Criterium du Dauphine.

"Najprej bi se rad zahvalil vsem, ki ste mi poslali najlepše želje v teh dneh," je sporočil Christopher Froome. Kot smo že pisali je ob padcu utrpel hude poškodbe: "To so težki časi, vendar pa moč črpam iz vse podpore, ki sem jo deležen v zadnjih treh dneh. Take podpore resnično ne bi nikoli pričakoval."

Froome se je v izjavi za javnost posebej zahvalil celotni ekipi, še posebej zdravniku Richardu Usherju in celotni zdravniški ekipi, ki skrbi zanj: "Zavedam se, da sem lahko zelo vesel, da sem še tukaj, in da gre zasluga vsem zdravnikom, reševalcem in osebju na sami dirki." Seveda se je Froome ozrl že v prihodnost.

Čaka ga dolga rehabilitacija: "Gledam naprej. Čaka me dolga pot do okrevanja, a ta pot se začenja zdaj. Osredotočen sem na to, da se vrnem v najboljšo formo. Obenem bi se rad zahvalil ženi Michelle in družini. Z mano so bili vseskozi. Njihova podpora in ljubezen me še dodatno motivirata, da se čimhitreje vrnem."

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ