Colnago: Rumen, bel in pikčast

Colnago: Rumen, bel in pikčast
20.07.2021 AVTOR: DZ

Pri Colnago so se odločili, da na prav poseben način proslavijo in počastijo drugo zmago zapored Tadeja Pogačarja na dirki po Franciji. S tremi različno pobarvanimi kolesi.

Tadej Pogačar je na v nedeljo končani dirki po Franciji ponovil lanski uspeh. Dirko je prepričljivo dobil, tako da je osvojil rumeno majico. Poleg tega je bil tudi najboljši na gorskih ciljih in najboljši med mladimi kolesarji.


Tako kot lani je torej v Parizu poziral v rumeni, pikčasti in beli majici. Do vsega tega je v obeh poskusih prišel na kolesih znamke Colnago. Zato so se pri tem podjetju odločili, da pripravijo posebno serijo koles, Capsule Collection. S tem so še dodatno poudarili velik uspeh slovenskega šampiona. Tri različne serije okvirjev V3Rs so pripravili v barvah majic, ki jih je Pogačar osvojil.

V barvi pikčaste majice

V barvi bele majice

V barvi rumene majice

Pri vseh okvirjih prevladuje črna barva. Potem pa je odvisno, kakšno kolo želimo. Ali naj spominja na osvojeno pikčasto, belo ali rumeno majico.

Kupec posameznega kolesa bo prejel tudi pripadajoči kolesarski dres s podpisom Tadeja Pogačarja.“Sam vozim Colnago odkar sem prestopil med profesionalne kolesarje, in ko se ozrem po mojih največjih zmagah, dosegel sem jih s Colnagom,” je dejal Tadej Pogačar: “Vesel sem, da sem del Colnagove neverjetne zgodovine. In veseli me, da bodo lahko tudi ostali kolesarji izkusili vse to s temi tremi posebnimi izdajami kolesa, ki časti tri posebne majice.” Cena enega kolesa - ne glede na barvo - bo v Evropi 14.090 evrov. Kupec bo prejel tudi barvi kolesa pripadajočo majico s podpisom Tadeja Pogačarja.

Ultra lahek in aerodinamičen okvir V3Rs TdF tehta le 790 gramov v velikosti 50s, integrirana napeljava pletenic naredi kolo estetsko čistega videza. Kolesa V3Rs TdF so opremljena z opremo Campagnolo Super Record EPS Disk 12-hitrost, obroči Campagnolo Bora Ultra WTO DB C-LUX, plašči Pnevmatike Vittoria Corsa clincher, krmilo Deda Elementi ALANERA DCR (z notranjim usmerjanjem pletenic), sedež Prologo Praska M5 Nack, za katere je značilna kakovost "Made in Italy".

--
Iz omejene kolekcije pa je na voljo v Sloveniji kolo, ki je bilo predstavljeno pred samim začetkom letošnjega spektakla. Colnago je predstavil omejeno serijo kolesa V3Rs TdF, s katerim so obeležili 108. Dirko po Franciji. Prvič v zgodovini Toura je bilo predstavljeno uradno kolo dirke, odobrenega od lastnika licence.

Sestavljeno je bilo samo 108 koles, vsako od njih je oštevilčeno. Kolo v velikosti 54, je na ogled v trgovini A2U d.o.o., v Šenčurju.
DuckDuckGo
DuckDuckGo blocked this Facebook post
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this post, Facebook will know your activity. Learn More
Značke: Dirka po Franciji
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ