Continental med petimi "velikani" Toura

Continental med petimi "velikani" Toura
19.02.2019 AVTOR: DZ, vir: Continental

Continental je bil že zdaj uradni partner dirke po Franciji, zdaj pa so iz obeh strani sporočili, da so to parnterstvo še nadgradili. Zdaj je eden izmed petih največjih partnerjev.

Šest ekip na Continentalovih gumah
Leta 2018 sta agencija ASO in Continental podpisala pogodbo o sodelovanju vse do konca leta 2022. Govorimo o partnerstvu med Continentalom in organizatorji dirke po Franciji. Zdaj so to sodelovanje še okrepili. Continental bo postal glavni partner dirke po Franciji. Poleg tega bo na Touru šest ekip vozilo Continentalove gume. To bodo Sky, FDJ, Movistar, Bahrain Merida, Katjuša Alpecin, Sunweb.

Peščica izbranih
Poleg tega bodo vsi spremljevalni avtomobili imeli Continentalove pnevmatike. Med glavnimi partnerji Toura bodo poleg Continentala samo še LCL, E.Leclerc, Krys in Škoda. "Postati sponsor dirke po Franciji je popolnastvar za nas in vrednote, ki jih imamo. Po enem letu 'manjšega' partnerstva smo ponosni, da lahko zdaj razkrijemo, da smo prevzeli pomembnejšo vlogo na najpomembnejši kolesarski dirki na svetu," je dejal predstavnik Continentala Nikolai Setzer.

"Del najlepše izkušnje"
Sponzor bo najbolj viden pri zmagovalcu etape. "Veselje ob etapni zmagi je poseben občutek. Ko zmagovalec dvigne roke v zrak, pa naj bo to zgolj enkrat v življenju ali večkrat, zanj je to nekaj posebnega. Najlepša izkušnja v življenju. Continental, ki je tudi poznan po vrhunskih proizvodih bo zdaj povezan s tem," je dejal direktor dirke po Franciji Christian Prudhomme.

Povezani z junakom dneva
Logotip Continentala bo viden nad ciljno črto in ob vstopu v zadnji kilometer. Po vsaki etapi bo predstavnik Continentala zmagovalcu etape podelil nagrado. Pri Continentalu bodo vidnost izkoristili tudi za promocijo njihove akcije »Vision Zero«. Gre za pobudo, s katero opozarjajo na varnost v prometu. Letos bodo na Touru izpostavljali prehitevanje kolesarje in pozivali voznike, naj pri prehitevanju upoštevajo varnostno razdaljo.

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ