Črna barva prevladuje na Trekovih dresih (video)

Črna barva prevladuje na Trekovih dresih (video)
10.01.2014 AVTOR: D. Z.
Na slovesni predstavitvi ekipe v Roubaixu je zvezdniško moštvo Trek predstavilo kolesarje in tudi dres.

TREK FACTORY RACING: Eugenio Alafaci, Julian David Arredondo, Fumiyuki Beppu, Matthew Busche, Fabian Cancellara, Stijn Devolder, Laurent Didier, Fabio Felline, Danilo Hondo, Markel Irizar, Bob Jungels, Robert Kišerlovski, Giacomo Nizzolo, Jaroslav Popovič, Gregory Rast, Hayden Roulston, Andy Schleck, Frank Schleck, Jesse Sergent, Fabio Silvestre, Jasper Stuyven, Danny Van Poppel, Boy Van Poppel, Kristof Vandewalle, Jens Voigt, Calvin Watson, Riccardo Zoidl in Haimar Zubeldia.

Po odhodu RadioShacka je Trek prevzel največje breme sponzoriranja zvezdniške ekipe. Večina kolesarjev je ostala. Prostora ni bilo za zmagovalca dirke po Španiji Christopherja Hornerja.

A ostal je tudi prvi zvezdnik Fabian Cancellara. Ker so na francosko-belgijskih klasikah dosegli najboljše rezultate, odločitev, da v Roubaixu izpeljejo tudi predstavitev, niti ne preseneča.

Tam so predstavili tudi dres. Gre za skorajda povsem črn dres, na katerem ni prav veliko imen sponzorjev. Trek seveda povsem prevladuje.

Opazimo pa lahko še napisa Bontrager in Shimano. Na sprednji strani se ob napisu Trek pojavi celotno ime ekipe, torej Trek Factory Racing.

Desni rokav je bel, ravno tako kot je bel povsem spodnji del levega hlačnika. Viden je še logo izdelovalca oblačil Pearl Izumi.

Glavno ime ekipe je vsekakor Fabian Cancellara. Na dirki po Franciji pa bo ekipa veliko pričakovla od bratov Schleck, Andyja in Franka.

»Vedno se veselim največjih dirk. To je velika stvar, a tu ne gre zgolj zame in za Toma Boonena, « mimo največjega konkurenta na 'tlakovcih' ni mogel Cancellara.

»Prav to naredi dirkanje še bolj zanimivo. Dirkanje je nepredvidljivo. Toma zelo spoštujem. Seveda si nisem želel, da bi lani padel, a meni se je isto zgodilo leto prej. V športu pač ni predvidljivih stvari, « je še dejal Švicar.

Med drugimi se je ekipi pridružil tudi Avstrijec Riccardo Zoidl, ki je dobil tudi dirko Zagreba - Novo mesto. Zabletel pa je z zmago na dirki po Avstriji in s tem, da je zbral največ točk v boju za belo majico na Evropski lestvici.

Video, objavljen takoj po predstavitvi
 

Značke: Cestno
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ